Hur man ändrar sekretessinställningar på Twitter så att ingen kan se mina tweets

Som Twitter-användare har du möjlighet att offentligt visa dina tweets eller hålla dem privata. Privata tweets visas bara för personerna som följer dig. Som standard är dina tweets offentliga, men du kan enkelt ändra dina sekretessinställningar när som helst. Ändringar träder i kraft omedelbart och påverkar alla dina tidigare tweets.

Begränsningar

När dina sekretessinställningar är inställda för att skydda dina tweets sker vissa begränsningar. Du måste till exempel godkänna varje ny följarebegäran manuellt - beroende på dina aviseringsinställningar får du en text eller ett e-postmeddelande som meddelar dig om en ny följarebegäran. Dina tweets dyker inte heller upp i sökmotorer. Dessutom, när en följare retweetsar dig, kan bara andra följare se det retweetade meddelandet.

Skydda dina tweets

Klicka på den kugghjulsformade ikonen på ditt Twitter-kontos startsida, välj "Inställningar" och klicka sedan på fliken "Säkerhet och sekretess" för att visa alla alternativ för att skydda ditt konto. Markera rutan "Skydda mina tweets" och klicka sedan på "Spara ändringar." Du måste ange ditt lösenord igen för att bekräfta ändringarna. Bekräfta att dina tweets nu är privata genom att visa din profil: en låsikon ska visas bredvid ditt användarnamn i rubriken.