Hur man letar upp en borttagen Facebook-vägg

Facebook-väggar innehåller informationen som anges av kontoinnehavaren och hans eller hennes vänner. När information tas bort från en Facebook-vägg, antingen av författaren eller kontoinnehavaren, tas den bort från internet och kan inte hittas av någon. Facebook håller dock på denna information och alla kontoinnehavare kan hämta alla meddelanden från hans eller hennes vägg när som helst genom att ladda ner hans eller hennes kontohistorik. Det finns för närvarande inget sätt att samla in raderade inlägg från en annan persons vägg eftersom det betraktas som privat data.

1

Logga in på Facebook och håll muspekaren över "Konto" och klicka sedan på "Kontoinställningar".

2

Leta reda på "Ladda ner din information" och klicka på "Läs mer" för att börja processen. Eftersom den innehåller personlig information måste du verifiera ditt konto.

3

Klicka på "Ladda ner" och ange personlig information som Facebook begär för att slutföra nedladdningen. Filen innehåller all din Facebook-information och kan vara stor. Du kommer att kunna se alla raderade inlägg från din Facebook-vägg.